Avantajele construirii unui site în WordPress?

Construirea unui site permite expunerea business-ului tău în mediul online într-un mod profesional, făcând accesibilă informația cu privire la ceea ce reprezintă compania sau afacerea ta câtor mai mulți utilizatori! Dar de ce să optezi pentru WordPress ca tool pentru dezvoltarea site-ului dorit? Descoperă avantajele WordPress în 2 minute!

Avantajele realizării unui site în WordPress?

Pe parcursul acestui articol vom aborda principalele motive care au contribuit la evoluția acestei platforme în ultima vreme și de ce reprezintă o unealtă atât de eficientă și rapidă în dezvoltarea și mentenanța unui site. În prezent, aprox. 40 % din totalitatea site-urilor la nivel global sunt create cu WordPress, platforma oferind o accesibilitate mare, coduri deschise, o comunitate impresionantă de dezvoltatori în spate, precum și o serie de soluții viabile! Așadar, mai jos îți oferim cele mai importante beneficii ale realizării unui site în WordPress și, automat, cum te pot ajuta cursurile noastre în atingerea obiectivelor:

Oferă un mod facil de gestionare și mentenanță

De la partea de design și interfața prietenoasă, și până la versiunea de sistem și posibilitatea de actualizare cu ușurință a plugin-urilor, WordPress îți face munca mai ușoară și mult mai rapidă! Totodată, introducerea de noi categorii, imagini sau alte feluri de conținut, este la îndemâna oricui și nu necesită cunoștințe avansate de programare!

Dispui de o gamă variată de template-uri

Atenția utilizatorilor care accesează un site este captivată și menținută în mare parte prin design-ul și interfața acestuia! WordPress îți pune la dispoziție o mulțime de template-uri pentru a-ți personaliza site-ul exact așa cum îți dorești, o parte dintre temele disponibile fiind gratuite, iar altele necesitând achiziționare.

Ai posibilitate de optimizare SEO

SEO reprezintă un aspect cheie pentru ca site-ul tău să se regăsească în topul căutărilor Google! Cu WordPress, ai posibilitatea de a optimiza paginile cu ușurință, cu cele mai relevante cuvinte pentru afacerea ta, iar astfel vei obține o și mai mare vizibilitate în mediul online.

Poți adăuga funcția unui magazin online

Indiferent că dorești construirea de la început a site-ului tău cu un magazin online, sau te decizi să îl adaugi ulterior, WordPress îți oferă posibilitatea de a face acest lucru, cu ajutorul Woocommerce – un plugin care se integrează cu ușurință în site-ul tău, transformându-l într-o platformă de comerț electronic! Prin intermediul cursurilor propuse de noi, vei învăța cum să integrezi serviciul de plăți online, precum și pe cel de curierat!

Uite, acest modul de mai jos e construit în WordPress și ne permite să adăugăm produse în site-ul nostru și ulterior să le menționăm cu un singur click în acest articol. Cool, right?

Ușor de folosit și de înțeles, WordPress e unealta care te ajută să îți treci business-ul în online

Așadar, toate motivele oferite mai sus pot fi reduse cu ușurință la un beneficiu major pe care îl oferă WordPress în crearea site-urilor și anume faptul că este o platformă sigură și ușor de utilizat! Indiferent de domeniul în care activezi sau scopul business-ului tău, optând pentru unul din cursurile noastre WordPress, vei învăța cum să pui bazele unui site, cum să-ți creezi propriul magazin online sau cum să îți optimizezi site-ul astfel încât să se afle în topul căutărilor Google, precum și alte informații cheie!

Învață să construești un site în 2 săptămâni!

Încă nu ești convins de utilitatea acestui curs?

Ai întrebări suplimentare sau ai vrea să afli mai exact cum te poate ajuta cursul?

Lasă-ne datele tale de contact și un consultant te va contacta în intervalul selectat de tine pentru a povesti mai multe.