WordPress te ajută să devii antreprenor. Află cum în acest articol

Îți dorești să evadezi din monotonia unui job care nu îți aduce satisfacție profesională și care nu îți permite să-ți practici pasiunea? Ți-ar plăcea să deții informații esențiale care te pot ajuta să pui bazele propriului business în mediul online? Crezi că ești potrivit pentru un job în IT? Îți place să-ți organizezi taskurile cum dorești?

Nu e clickbait, noi char am trecut prin acest proces, iar cursanții noștri o pot confirma.

Cursuri WordPress Live - independenta financiara - reconversie profesionala - work from home - wepixel

Cursuri WordPress potrivite pentru oricine

Îți punem la dispoziție cursuri WordPress utile pentru antreprenori, bloggeri, freelanceri, studenți sau chiar pentru agenții creative! Ai libertatea să realizezi site-urile cu propriile click-uri, trebuie doar să stabilești care este dorinta și proiectul pe care dorești să-l  realizezi și să-l prezinți la începutul cursului

Trecem printr-o perioadă dificilă și plină de incertitudine

Ultima perioadă ne-a arătat tuturor că lucrurile se pot schimba de pe-o zi pe alta, iar excepție nu face din păcate nici pierderea unui job! Alături de noi ai oportunitatea de a obține independența financiară lucrând pentru tine, după propriul tău program și având la dispoziție toate tool-urile necesare pentru a-ți crea o prezență în mediul online! Avem convingerea că, indiferent de vârstă sau situația ta de acum, ai toate șansele de a te reinventa și de a-ți crea un viitor strălucit, în special dacă dispui de informațiile necesare și care pot fi puse în practică ușor! Cursanții noștri au vârste cuprinse între 17-62 de ani, iar acest lucru ne arată că dacă există pasiune și determinare, vârsta nu reprezintă un impediment!

Mai mult decât un simplu curs WordPress

Încă de la începutul formării acestor cursuri, ne-am propus să venim cu un concept nou, inovativ, adică să îți prezentăm informație de preț cu privire la WordPress și Elementor, într-o manieră captivantă și care cu siguranță nu te va plictisi! Astfel, vei putea învăța cum să construiești o soluție digitală de la A la Z, cu studii de caz pe proiecte reale și aplicații practice! Scopul nostru este ca în urma acestor cursuri, să stăpânești cu succes noi skill-uri care te vor ajuta să-ți lansezi propriul business și să faci ceea ce te pasionează, generând în același timp un venit satisfăcător.

Cum este posibil și cum te pot ajuta cursurile WordPress să îți atingi potențialul din punct de vedere antreprenorial?

Iată ce vei învăța:

  • vei stăpâni cele mai bune practici pentru a deține un site performant și care să răspundă cerințelor Google;
  • vei avea control absolut asupra site-ului tău și autonomie. Altfel spus, nu vei depinde de nimeni și nu va trebui să investești financiar în mentenanța site-ului;
  • vei afla cum să pui bazele unui site responsive pentru a fi optimizat pentru toate rezoluțiile;
  • vei putea construi o temă de la 0;
  • vei fi capabil să realizezi un design complet pentru un site existent;
  • vei învăța totul despre interacțiunile cu platforme precum Google, Facebook, Mailchimp etc.

Ce mai aștepți? Devino un WordPress Antreprenor

Așadar, dacă vrei să faci primul pas în parcursul tău antreprenorial și îți dorești să deții cât mai rapid și eficient cele mai importante informații despre cum îți poți crea un site, blog, magazin online și o reputație în mediul online, îți oferim cursuri WordPress avansate care te pot ajuta să creezi un produs digital în doar două săptămâni, precum și sprijinul necesar pentru mentenanța acestuia în timp! 

Învață să construești un site în 2 săptămâni!

Încă nu ești convins de utilitatea acestui curs?

Ai întrebări suplimentare sau ai vrea să afli mai exact cum te poate ajuta cursul?

Lasă-ne datele tale de contact și un consultant te va contacta în intervalul selectat de tine pentru a povesti mai multe.