WordPress Digital Nomads. Lucrează remote – când și de unde vrei!

Suntem convinși că ai măcar un prieten care ți-a zis „Lucrează remote, ia-ți un rucsac și bucură-te de viață”. Ți-ai imaginat cel puțin o dată în viață cum ar fi să poți lucra de oriunde în această lume, în funcție de programul stabilit de tine…

În acest caz, noi venim cu o soluție care te poate ajuta să dobândești libertatea financiară și libertatea de mișcare, fără a fi condiționat de un birou sau de un program de lucru 9-5. Cum? Oh well… e mai simplu decât crezi. Și durează doar 2 săptămâni!

Cursuri WordPress Online LIVE

Stăpânind anumite skill-uri și cunoștințe valoroase pe care le poți obține prin cursurile puse la dispoziție de către noi, ai parte de libertate financiară, cu posibilitatea de a călători și de a lucra în același timp, mai exact vei putea îmbina utilul cu plăcutul!

Cum vei putea face asta?

În primul rând, o bună cunoaștere a platformei WordPress care reprezintă la momentul actual cea mai utilizată platformă pentru construcție de site-uri web din întreaga lume, va fi un aspect vital în cazul în care dorești să devii antreprenor și să pui bazele unui business. Pe lângă asta, cursurile au fost proiectate și pentru bloggeri, studenți, freelanceri și agenții creative, având astfel posibilitatea de a implementa sau realiza schimbări rapide la site-ul unui client, fără a fi nevoie să apelezi la alți oameni specializați în domeniu!

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, uite aici câteva recenzii de la cursanții noștri:

Cursurile de WordPress developer au fost o experiență unică, ce m-a surprins în mod plăcut, oferindu-mi posibilitatea de a-mi deschide noi orizonturi și de a practica ceea ce simt că îmi place. În ceea ce privește cursul in sine, acesta a fost accesibil, pe înțelesul tururor și ușor de urmărit. Modul de predare a presupus o abordare inedită, fiind axat pe explicarea principiilor și termenilor de bază și ulterior oferindu-ne șansa de a lucra fiecare în ritmul lui pentru a ne forma propriul stil. Informația primită a fost foarte bine structurată pentru a fi sintetizată cât mai facil de către cursanți. Răbdarea este unul dintre punctele forte ale lui Alex, ajunându-ne pe fiecare să înțelegem acolo unde aveam nelămuriri și răspunzându-ne la orice fel de întrebare, oricât de stupidă ar fi fost. Totodată, Alex este o fire foarte amabilă și glumeață ce este dispusă să ajute și după terminarea cursului prin sfaturile oferite.

Răzvan M. – Cursant în grupa din noiembrie 2020

Am participat în decembrie 2020 la un curs de Web design în WordPress. Am avut câteva emoții, nu mi-am dorit neapărat să fac acest curs (am aplicat la insistențele soțului 🙁 ), dar până la finalul celor 2 săptămâni această provocare s-a transformat într-o mică pasiune. Alex M., este un instructor grozav, apropiat de oameni, foarte atent și grijuliu cu nevoile fiecărui participant în parte. Cu multă răbdare și pasiune, Alex ne-a structurat lecțiile pentru a fi foarte ușor de înțeles, astfel încât am reușit să sedimentăm noțiuni esențiale de Web design în WordPress în timp record. Comunicarea cu instructorul a fost excelență, am primit sfaturi foarte utile pe tot parcursul săptămânilor și a contribuit, cel puțîn în ce mă privește, la descoperirea unei noi pasiuni! La cât mai multe cursuri wordpress cu un super instructor! Recomand cu încredere! Îți mulțumesc, Alex, din nou, pentru tot!

Cristina Pavel – Cursant în grupa din decembrie 2021

Abia așteptăm să vii la curs să ne zici și tu ce părere ai. Descoperă grupele care urmează la cursul WordPress „Explore the Web”.

Ce aptitudini vei dezvolta în urma cursurilor noastre?

Construirea unui business, dar și dezvoltarea acestuia cu timpul, presupune mult mai mult decât cunoașterea platformei WordPress, astfel că toate cursurile noastre au fost concepute pentru a-ți oferi pachetul complet în vederea construirii unui afaceri de succes. Vei afla cum funcționează SEO și cum te poate ajuta în a-i oferi afacerii tale o vizibilitate cât mai mare în online. De asemenea, vei obține informații valoroase și cu privire la server și hosting, la ce reprezintă o agenție digitală, ce servicii oferă și cum poți face ca aceste servicii să-i ajute pe alții în a-și dezvolta business-urile! Totodată, vei avea parte și de tips and tricks ce îți vor fi de ajutor atât în parcursul tău antreprenorial, cât și în a-ți menține clienții și în a le oferi servicii de calitate, dar și o colaborare eficientă. Toate aceste lucruri reprezintă fundația pe care se poate dezvolta o afacere și prin care poate prospera, oferindu-ți ție oportunitatea de a lucra de oriunde, în propriul ritm, și de a evada din universul corporatist.

Libertate de mișcare și stabilirea propriului program de lucru

Ultima perioadă ne-a arătat tuturor cât de imprevizibil poate fi un job și cât de dificil poate fi să găsești un loc de muncă stabil și avantajos, atât în ceea ce privește programul, mediul de lucru dar și satisfacția financiară! Fie că îți dorești să pui bazele propriei afaceri, să lucrezi în sistem de freelancing sau să creezi o agenție digitală, cursurile WordPress îți vor oferi acel “know-how” atât în ce privește partea teoretică, cât și aspectul practic și skill-urile pe care trebuie să le dețină un antreprenor: relaționare, comunicare, managementul timpului, gândire strategică, eficiență etc.

Lucrează remote cu ajutorul nostru!

Așadar, dacă îți dorești să ai libertatea de a lucra de oriunde și oricând, dacă ai o pasiune pentru antreprenoriat, blogging sau mediul digital, și vrei să stăpânești platforma WordPress, precum și alte skill-uri esențiale pentru un lider, cursurile noastre îți vor aduce un plus valoare și te vor ajuta să ai baza necesară atunci când alegi să faci un asemenea pas important pentru cariera ta!

Învață să construești un site în 2 săptămâni!

Încă nu ești convins de utilitatea acestui curs?

Ai întrebări suplimentare sau ai vrea să afli mai exact cum te poate ajuta cursul?

Lasă-ne datele tale de contact și un consultant te va contacta în intervalul selectat de tine pentru a povesti mai multe.